Известие

Collapse
No announcement yet.

егаси проблема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• егаси проблема

колеги помагайте.за около две седмици смених цялата предница на колата като се почне от лагери на главините(и едната главина)и се мине през носачи,тампони,биелетки и маншони на каретата и пак имам един и същ проблем.като завия пълен десен и колата спира все едно съм натиснал спирачката.при ляв завой няма такъв проблем.апаратчетата на спирачките съм ги раздвижил.ако има някои някаква идея от какво може да е да сподели.благодаря
    (егаси и предницата обаче имам сега )
    VANDER4ETO kara alfa 155 1.8 8v

А сменял ли си спирачните маркучи? Може те да ти правят мизерията.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

в какъв смисъл маркучетата.едното съм го сменял ама другото несъм

Comment

Ми маркучетата м/у спирачната тръибичка и спирачния апарат. Като остарее гумата и почват да правят глупости (примерно натискаш спирачка и после апарата не може да се прибере)

Comment

и викаш да е от това ли.щото то днес я взех от майстора дето сменя носачите и му казах да го раздвижи.има малко подобрение ама не е както трябва.та ще взема да го сменя и него щом трябва

Comment

Ако ти е задържал апарата преди, като нищо може да е от маркучето. Смени го, не са скъпи.

Comment

така де.още утре ще го сменя.то и без това си е за смяна

Comment

Re: егаси проблема

Първоначално публикувано от Vandera
                колеги помагайте.за около две седмици смених цялата предница на колата като се почне от лагери на главините(и едната главина)и се мине през носачи,тампони,биелетки и маншони на каретата и пак имам един и същ проблем.като завия пълен десен и колата спира все едно съм натиснал спирачката.при ляв завой няма такъв проблем.апаратчетата на спирачките съм ги раздвижил.ако има някои някаква идея от какво може да е да сподели.благодаря
                (егаси и предницата обаче имам сега )
                Може да хвърлиш едно око върху кормилната уредба. Ако се съмняваш, че нещо задържа колелата може да вдигнеш предните колела да завъртиш пълен десен и да провериш дали се въртят свободно.
                Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

Първоначално публикувано от tonov
                  Ми маркучетата м/у спирачната тръибичка и спирачния апарат. Като остарее гумата и почват да правят глупости (примерно натискаш спирачка и после апарата не може да се прибере)
                  При мен беше точно така-отвън всичко ОК а задържа.Явно вътре се беше свил. Смених го с някакъв от Пежо 205 мисля -в магазина до мен нямаше за Алфата, но на размер и резби стана. Цена 10-12 лв. Успех.
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                  X